Handy Speed Stick

(1 tuotearvio)

119,00 

Tuotteella on vuoden takuu.

Tuotetunnus (SKU): N/A Osasto:

Kuvaus

Tästä nyt harjoitusväline bägiin jonka takaamme tuovan lisää mittaa lyönteihin! Säännöllisellä harjoittelulla näet jo ensimmäisen kuukauden aikana tuloksia.

Handy Speed Stick on kehitetty kasvattamaan mailanpäänopeutta ilman, että joudut lyömään kovempaa. Se kehittää lyöntinopeuttasi suuremmaksi luonnollisesti yli- ja alipainoharjoittelun avulla. Hanki nyt bägiisi uusi kätevä harjoittelumaila, jolla saat pelikaverisi varmasti kateellisiksi. Sen avulla saat myös kehitettyä vartalosi lihaksia parempaan tasapainoon harjoittelemalla swingiä myös heikommalla puolellasi. Näin saavutat paremman kehonhallinnan, vähennät loukkaantumisriskiä ja ennen kaikkea pääset kesällä ihastuttamaan pelikavereitasi selvästi paremmilla lyönneillä.

Kaikilla tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos tuote ei vastannut odotuksiasi niin palautamme rahasi!

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 4 × 4 × 120 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle Handy Speed Stick

 1. JuKu

  Harjoitteluohjeet olisivat hyvät, mutta kilpailijalta löytyi:-). Ensimmäisen harjoittelukerran jälkeen swinginopeus nousi 92-93mph -> 96-99mph(!!), siis kerrasta! (1mph on noin 2m draivipituutta.) Tiede sanoo, että ylinopeusharjoituksen (mistä tässä on kyse) tulos hiipuu saman päivän aikana, mutta jää pysyväksi jos tekee säännöllistä treeniä 1-2kk. Aion tehdä.

  • admin

   Hei JuKu,

   Hieno kuulla hyvästä ensituloksesta! Harjoitteluohjeille on oma sivunsa meillä ja ne voi ladata myös pdfnä. Vai tarkoitatko video ohjeita? Niitä ollaan työstämässä.
   Ja tosiaan ylinopeusharjoittelun hyödyt tulevat esille säännöllisellä harjoittelulla niinkuin sanoitkin.

   Terveisin,
   Aleksi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *